Orez și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul și mazărea. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, cimbru, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Orez inspiralizat: Risotto de orez parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten), Orez și mazăre, și Orez cu migdale și mazăre.
Instrucțiuni
Spălați bine fasolea și puneți-le într-o cratiță de dimensiuni medii cu laptele de cocos, piperul negru, scallions și cimbru. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 2 ore sau până când fasolea este aproape fragedă (adăugând apă după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită).
Îndepărtați cimbru (dacă folosiți crenguțe întregi) și scallions.
Adăugați orezul și sarea. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă, astfel încât lichidul să fie la 1 inch deasupra orezului. Aduceți-l la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Pufați-l cu o furculiță. Boabele de orez ar trebui să se separe cu ușurință și să nu fie moale.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;