Orez și fasole cu pui și Chorizo

Orez și fasole cu pui și Chorizo
Orezul și fasolea cu pui și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cârnați chorizo, piept de pui, fasole cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chorizo, pui și fasole neagră cu orez / bucătăria experimentală a lui Carrie, Chorizo, Fasole Și Orez, și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adauga carnea de pui; saut 7 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă roșii, 1/3 cană de apă, 1/2 linguriță sare kosher, 1/2 linguriță piper negru și chorizo; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până se îngroașă. Se amestecă fasolea; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Puneți 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
Pui întregPui întreg
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
TomateTomate
FasoleFasole
ApăApă
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista