Orez și fasole
Orezul și fasolea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 329 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in, și Orez și fasole neagră (aragaz de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa, ardeiul gras, usturoiul și sarea și saut-ul, amestecând, timp de aproximativ 5 minute.
Se toarnă orezul din pungă în tigaie, apoi se amestecă fasolea și 1 1/4 căni de apă. Aduceți la fierbere.
Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul este absorbit, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Se condimentează cu piperul negru, Se amestecă ușor și se servește.