Orez În Stil Chaufa
Orezul în stil Chaufa este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 38 de porții cu 39 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Aragaz de orez Pilau de orez de pui în stil caraibian, Orez În Stil Singapore, și Orez În Stil Mexican.
Instrucțiuni
Bateti ouale si smantana pana se omogenizeaza bine.
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 5 min.; rândul său. Gatiti 1 min. sau până când este setat. (Nu amestecați - ouăle ar trebui să semene cu o omletă cu fața deschisă.)
Scoateți din tigaie; tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Se toacă slănina. Aruncați picăturile în tigaie.
Adăugați ghimbirul și usturoiul în tigaie; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați ardei și ceapă; gatiti si amestecati 5 min.
Adăugați sos de soia, curcan, orez, jumătate de slănină și ou fiert; se amestecă bine. Gatiti si amestecati 5 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu slănină rămasă.