Orez verde și mazăre
Orez verde și mazăre este o garnitură pentru 6 persoane. Pentru 1,47 dolari per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 503 calorii . Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați orez, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 78% , ceea ce este bine. Încercați Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz , fursecuri cu mazăre verde bogate în nutrienți și Orezul și mazărea mea jamaicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul, supa și apa într-o oală, aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la minimum. Gătiți timp de 18 minute.
Pune mazărea într-un bol la decongelat în timp ce orezul se fierbe.
Amestecă sucul de lămâie, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin; adaugă-le într-un blender împreună cu busuiocul, pătrunjelul și tarhonul și folosește-le ca piure.
Afânați orezul cu o furculiță și adăugați-l în bolul cu mazăre.
Toarnă dressingul deasupra și amestecă; servește sau dă la rece.