Orez Verde (Arroz Verde)
Orezul verde (Arroz Verde) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 523 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez verde ("Arroz Verde"), Orez Mexican Verde (Arroz Verde), și Arroz Verde (Orez Verde Mexican) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fundul greu sau cuptorul olandez mic.
Adăugați orezul și sarea și amestecați pentru a acoperi. Când orezul începe să pară opac și cret, adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul cu lățimea a 2 degete (aproximativ 1 inch). Aduceți la fierbere rapidă și fierbeți-fără agitare!-până când nivelul apei atinge nivelul orezului. Amestecați orezul o dată și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți 20 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul, amestecând astfel încât să nu se lipească și gătiți până la parfum. Se amestecă spanacul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Ridicați focul la mediu-înalt și gătiți până când spanacul este doar încălzit. Nu gătiți prea mult sau spanacul se va decolora.
După ce orezul a terminat de gătit, pliați spanacul în oală. Puneți orezul astfel încât spanacul să fie distribuit uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar. Dacă doriți, adăugați câteva picături de ulei de măsline pentru a da orezului un pic de luciu.