Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki

Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Orezul vegetal cremos cu somon Teriyaki ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți păstăi de mazăre, ceapă verde, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki, Teriyaki curcan, orez și caserola de legume, și Pui Teriyaki Orez Legume Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 Lingură. sos teriyaki, usturoi și pește; gătiți pește 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
UsturoiUsturoi
PeștePește
3
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați păstăi de mazăre și morcovi în tigaie; gătiți și amestecați 2 min. sau până la crocant-fraged. Se amestecă crema de gătit și sosul teriyaki rămas; gătiți și amestecați 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Crema De GătitCrema De Gătit
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți 1/4 cană de sos. Se amestecă orezul în sosul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă amestecul de orez pe platou; se acoperă cu pește, sosul rămas și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
PeștePește
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista