Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de orez sălbatic și ciuperci. Această rețetă face 14 porții cu 306 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher grosieră, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură de orez sălbatic cu mere și ciuperci, Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, și Broccoli Leslie, orez sălbatic și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul sălbatic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul cu 3 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când orezul este aproape delicat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
3
Scurgere.
4
Între timp, topiți 1 lingură de untcu 1 lingură de ulei într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se adaugă shiitakes;saut până la maro, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
6
Transferați lacastron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei în aceeași oală; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ciuperci de stridii;saut până la maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
9
Transferați în castron cu shiitakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei în aceeași oală; se încălzește la căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați ceapa în oală;saut până la aur și foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați chile; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
13
Adăugați restul de 1 lingurăunt și 1 lingură de ulei în oală; adăugațiorez brun și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Adăugați orez sălbatic, bulion, frunze de dafin și 1 linguriță grosierăsare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu;acoperiți și fierbeți până când tot orezul este fraged șilichidul este absorbit, 35 până la 40 de minute. Amestec Fluffrice cu furculiță. Se amestecă ciupercile șipatruț. Se condimentează după gust cu mai multă sare șipiper. Se amestecă scurt la foc mediu până laîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ciuperci
Orez Sălbatic
Bulion
Orez
Sare
15
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
* Disponibil la multe supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.