Orez Sălbatic Și Clătite De Cartofi Mov
Rețeta de orez sălbatic și clătite de cartofi violet ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție conține 222 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, cartofi mov, ulei de nuci de macadamia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite De Orez Sălbatic, Clătite De Orez Sălbatic, și Clătite De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Puneți orezul sălbatic în apă clocotită. Acoperiți oala și fierbeți timp de o oră.
Scurgeți dacă rămâne apă, dar beți lichid sau economisiți pentru supe, nu turnați în scurgere. Între timp, aburiți cartofii necojiți până când sunt ușor străpunși de un cuțit. Faceți același lucru cu acest lichid. Puneți cartofii cu o furculiță într-un castron mediu.
Se pun 2 tb ulei intr-o tigaie medie si se caleste ceapa pana se inmoaie. Pentru a castron cu orez și cartofi, adăugați ceapă gătită, sare, piper și ouă.
Se amestecă ușor cu furculița. Nu smush cu lingura. În aceeași tigaie saut, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul. La foc mediu, ulei cald și apoi lingurați linguri mari din amestecul de cartofi în tigaia fierbinte. Se lasă să se prăjească timp de patru minute pe o parte. Flip. Repetați pe a doua parte.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei. (Da, puteți găti o zi înainte și reîncălziți pe platoul de servire într-un cuptor de 350 de grade timp de 10 minute și aduceți la masă.) Puteți coace aceste prăjituri de orez sălbatic și cartofi? Îmi place să bat amestecul de cartofi în câteva farfurii de plăcintă bine unse, să ungem generos cu ulei, să coacem până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Tăiați în pene, la fel ca pentru plăcintă, și serviți.