Orez sălbatic și brun
Orezul sălbatic și brun este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână apă, cimbru măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, Orez Sălbatic Brun De Nuci, și Salată de orez sălbatic și brun.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, înmuiați orezul sălbatic în apă clocotită timp de 30 de minute.
În tigaie mare sau cuptor olandez, combinați orezul sălbatic scurs, orezul brun, ceapa, morcovii, țelina, bulionul de pui, cimbru, maghiran, sare și piper negru. Se aduce la fierbere la foc mare.
Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, 50 până la 60 de minute.