Orez sălbatic și brun

Orez sălbatic și brun
Orezul sălbatic și brun este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână apă, cimbru măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, Orez Sălbatic Brun De Nuci, și Salată de orez sălbatic și brun.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, înmuiați orezul sălbatic în apă clocotită timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți; clătiți bine.
3
În tigaie mare sau cuptor olandez, combinați orezul sălbatic scurs, orezul brun, ceapa, morcovii, țelina, bulionul de pui, cimbru, maghiran, sare și piper negru. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
Orez BrunOrez Brun
Orez SălbaticOrez Sălbatic
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista