Orez sălbatic cu slănină și fenicul

Orez sălbatic cu slănină și fenicul
Orezul sălbatic cu slănină și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de slănină, oțet de vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez sălbatic cu slănină și fenicul, Salată De Orez Sălbatic De Fenicul, și Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți orez sălbatic conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
2
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 7 până la 8 minute sau până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie. Se taie bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Sotati bulbul de fenicul si ceapa in picurari fierbinti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă orezul și slănina; gătiți, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Transferați într-un castron mare de servire. Se amestecă frunzele de fenicul și oțetul. Amestecați nucile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista