Orez sălbatic cu slănină și fenicul

Orezul sălbatic cu slănină și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de slănină, oțet de vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez sălbatic cu slănină și fenicul, Salată De Orez Sălbatic De Fenicul, și Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți orez sălbatic conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 7 până la 8 minute sau până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie. Se taie bacon.
Sotati bulbul de fenicul si ceapa in picurari fierbinti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă orezul și slănina; gătiți, amestecând des, 3 minute.
Transferați într-un castron mare de servire. Se amestecă frunzele de fenicul și oțetul. Amestecați nucile chiar înainte de servire.