Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci

Orezul sălbatic cu aragaz lent și umplutura de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de cuburi de 2 inci pâine, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Aluat cu aragaz lent și umplutură de orez sălbatic, și Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți până la uscat și auriu, 15 până la 20 de minute. Mișto.
Într-o tigaie mare la foc mediu, aduceți 4 căni de bulion la fierbere.
Adăugați 1 linguriță. fiecare sare și piper și orez sălbatic, se amestecă bine, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 60 de minute.
Scurgeți orice exces de lichid.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si telina, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Ridicați focul la mediu-mare, adăugați ciuperci și gătiți, amestecând des, până când lichidul se evaporă, aproximativ 6 minute. Se amestecă ierburile, 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ceață în interiorul aragazului lent cu spray de gătit.
Adăugați orez sălbatic, amestec de ciuperci, pâine și restul de 1 1/2 căni de bulion de pui; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore.