Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci
Orezul sălbatic cu aragaz lent și umplutura de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de cuburi de 2 inci pâine, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Aluat cu aragaz lent și umplutură de orez sălbatic, și Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până la uscat și auriu, 15 până la 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, aduceți 4 căni de bulion la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 linguriță. fiecare sare și piper și orez sălbatic, se amestecă bine, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Scurgeți orice exces de lichid.
7
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si telina, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Ridicați focul la mediu-mare, adăugați ciuperci și gătiți, amestecând des, până când lichidul se evaporă, aproximativ 6 minute. Se amestecă ierburile, 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Ceață în interiorul aragazului lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Adăugați orez sălbatic, amestec de ciuperci, pâine și restul de 1 1/2 căni de bulion de pui; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore.