Orez Sălbatic Creveți Sote
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, orez sălbatic creveți sote ar putea fi un excelent fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 340 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de orez, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Suc dulce și savuros de Butternut și saut de orez sălbatic, Creveți Spanioli Și Orez Sălbatic, și Orez Sălbatic Creveți Coace.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa, 1 lingură de unt, suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Adăugați orez cu pachet de condimente; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Între timp, într-o altă tigaie mare, gătiți creveții, ardeiul verde și ceapa la foc mediu în untul rămas. Gatiti si amestecati timp de 7-9 minute sau pana cand crevetii devin roz.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vinăria Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc]()
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și lichiul sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.