Orez Sushi Perfect

Orez Sushi Perfect
Reteta orez Sushi Perfect este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest hor d ' oeuvre are 341 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de orez lipicios, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Orez Sushi Perfect, Orezul perfect de Sushi al lui Minado, și Orez Sushi.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o strecurătoare sau strecurătoare până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați cu apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Orezul trebuie să fie fraged și apa trebuie absorbită. Se răcește până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Într-o cratiță mică, combinați oțetul de orez, uleiul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul se dizolva. Se răcește, apoi se amestecă în orezul fiert. Când turnați acest lucru în orez, va părea foarte umed. Continuați să amestecați și orezul se va usca pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista