Orez Spaniol De Pui

Orez Spaniol De Pui
Rețeta orez de pui spaniol ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 30 minute. O porție conține 273 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.82 pe portie. Un amestec de mazăre, ciuperci, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Pui și orez spaniol, Pui spaniol și orez, și Orez spaniol cu pui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie acoperită cu spray de gătit, sotati ceapa si ciupercile timp de 4 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se pune într-un 1-qt ungreased. vas de copt. Se amestecă ingredientele rămase. Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 15-20 minute sau până când lichidul este absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Cartea de chibrituri ros procranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Matchbook Rose de Tempranillo
Matchbook Rose de Tempranillo
Un roz de căpșuni festiv, Matchbook Ros euro este un amestec îmbuteliat de trei clone de Tempranillo îmbogățit cu procente mici de Ros Euro de Syrah, Tannat și Graciano—toate cultivate pe podgoria noastră Matchbook. Aromele de salată de fructe de pepene galben, căpșuni și pepene galben aduc arome de groapă de piersici, smântână și cola, cu o aciditate plină de viață care echilibrează dulceața fructelor. Serviti acest Rosomentrum bine refrigerate, asociat cu ton ahi fiert în apă, datele umplute cu migdale și brânză albastră, sau pe cont propriu ca o seara devreme ap automentriritif.Amestec: 77% Rostromentral de Tempranillo, 14% Rostral de Syrah, 7% Rostral de Tannat, 2% Rostral de Graciano
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista