Orez Spaniol

Orez Spaniol
Rețeta orezului spaniol este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, orez, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Cum să: orez spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede. Puneți orezul deoparte în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați roșiile, 3/4 cană de bulion, usturoiul, ceapa și sarea măsurată într-un blender și amestecați la mare până când sunt purificate. (Ar trebui să aveți 3 1/2 căni de lichid. Dacă nu aveți suficient, adăugați restul de 1/4 cană de bulion, după cum este necesar.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați orezul strecurat și gătiți, amestecând și răzuind ocazional fundul oalei cu o lingură de lemn, până când orezul este parfumat și scoate un sunet trosnet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați roșiile pur și pur și frunza de dafin. Amestecați pentru a combina, răzuind fundul oalei pentru a slăbi orice boabe de orez lipite și aduceți la fierbere. Acoperiți cu un capac etanș, reduceți focul la minim și gătiți netulburat până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți oala de pe foc și lăsați-o să stea acoperită timp de 10 minute. Aruncați frunza de dafin și pufați orezul cu o furculiță, încorporând stratul de roșii deasupra. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca fabulistul Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Fabulistul Tempranillo
Fabulistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista