Orez Prăjit Cu Turmeric Fără Soia
Rețeta orez prăjit cu Turmeric fără soia este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, cățel de usturoi, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Orez Prăjit Fără Gluten, Orez Prăjit Fără Vinovăție, și Orez prăjit fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe orezul până se gătește, dar nu prea moale. Se lasă să se răcească complet.Între timp, tocați ceapa și usturoiul și prăjiți în 1 lingură de ulei. Folosiți un wok sau o cratiță antiaderentă, care va găzdui tot orezul, plus capacitatea de a-l amesteca.
Adăugați orezul când ceapa s-a înmuiat și presărați turmericul peste el. Amestecați cu grijă și încet, astfel încât orezul să nu se rupă prea mult.
Adăugați a 2-a lingură de ulei și amestecați timp de cinci minute.