Orez prăjit cu pui și legume

Orez prăjit cu pui și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați orezul prăjit de pui și legume. Această rețetă servește 4. O porție conține 303 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, sos teriyaki, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Orez Prăjit Cu Legume, și Orez Prăjit Cu Legume.

Instrucțiuni

1
Combinați oul și albul de ou, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ou și albus de ou în tigaie. Pe măsură ce oul începe să gătească, ridicați ușor marginile cu o spatulă și înclinați tigaia pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Când este setat (aproximativ 30 de secunde), întoarceți oul; scoateți din tigaie. Rupeți în bucăți grosiere cu spatulă; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei, usturoi și ghimbir în tigaie; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ardei gras; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6
Adăugați pui și mazăre; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Adăugați orez și sos teriyaki; se amestecă 1 minut sau până când orezul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați oul fiert și ceapa verde, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista