Orez Negru Brazilian
Orezul negru Brazilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, creveți, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, și Supă Braziliană De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apa la fiert cu orezul. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 45 de minute.
Într-o tigaie medie, gătiți ceapa și usturoiul în unt la foc moderat până se înmoaie. Se amestecă orezul, se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați creveții și 1/2 linguriță de rozmarin; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se albeste doar pe tot parcursul; transferați pe o farfurie.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; creșteți căldura la moderat mare.
Adăugați jumătate din calmar și 1/4 linguriță de rozmarin; condimentează cu sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana cand calmarul este doar ferm, 1 minut; transferați pe farfurie. Repetați cu calmarul rămas, 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de rozmarin.
Adăugați vinul în tigaie și gătiți timp de 1 minut, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Se amestecă sosul de roșii și fructele de mare; gatiti doar pana se incalzeste. Se condimentează cu sare și piper. Umpleți orezul pe farfurii, acoperiți cu fructele de mare și sosul și serviți imediat.