Orez Negru Brazilian

Orez Negru Brazilian
Orezul negru Brazilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, creveți, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, și Supă Braziliană De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apa la fiert cu orezul. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Într-o tigaie medie, gătiți ceapa și usturoiul în unt la foc moderat până se înmoaie. Se amestecă orezul, se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați creveții și 1/2 linguriță de rozmarin; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se albeste doar pe tot parcursul; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; creșteți căldura la moderat mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați jumătate din calmar și 1/4 linguriță de rozmarin; condimentează cu sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana cand calmarul este doar ferm, 1 minut; transferați pe farfurie. Repetați cu calmarul rămas, 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
7
Adăugați vinul în tigaie și gătiți timp de 1 minut, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Se amestecă sosul de roșii și fructele de mare; gatiti doar pana se incalzeste. Se condimentează cu sare și piper. Umpleți orezul pe farfurii, acoperiți cu fructele de mare și sosul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista