Orez Murdar Umplute Collards

Orez Murdar Umplute Collards
Reteta de orez murdar umplute Collards ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de oțet de cidru de mere, sos de roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Collards umplute cu fasole roșie și orez, Orez Murdar Varză Umplute, și Collards Și Orez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Sotati ceapa in ulei intr-o cratita cu fund greu la foc mediu-mare, pana se inmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, oțetul de cidru de mere, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de porc și maro. Odată rumenit, adăugați usturoiul, ceapa, țelina și ardeiul gras verde. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați bulionul de pui și cayenne. Amestecați orezul fiert și pătrunjelul, amestecând bine și lăsând bulionul să se reducă până când nu mai rămâne umiditate în tigaie. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Orez FiertOrez Fiert
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, la foc mediu, adăugați frunzele de collard și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Așezați o frunză de collard pe o suprafață plană și adăugați 1/4 cană de orez murdar în centru. Îndoiți ambele părți în centru și partea superioară și inferioară peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Rotiți într-un cilindru și repetați cu frunzele rămase. Dacă există frunze rămase, le puteți tăia și adăuga la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Se toarnă un strat de sos de 1/2 inci într-o farfurie de caserolă de 13 x 9 inci. Aranjați rulourile de guler, coaseți părțile laterale în jos, deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
9
Se toarnă sosul rămas peste colierele umplute și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Galben strălucitor, cu o margine verzui. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista