Reteta de orez murdar umplute Collards ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de oțet de cidru de mere, sos de roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Collards umplute cu fasole roșie și orez, Orez Murdar Varză Umplute, și Collards Și Orez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Sotati ceapa in ulei intr-o cratita cu fund greu la foc mediu-mare, pana se inmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, oțetul de cidru de mere, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Umăr
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc și maro. Odată rumenit, adăugați usturoiul, ceapa, țelina și ardeiul gras verde. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați bulionul de pui și cayenne. Amestecați orezul fiert și pătrunjelul, amestecând bine și lăsând bulionul să se reducă până când nu mai rămâne umiditate în tigaie. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Orez Fiert
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, la foc mediu, adăugați frunzele de collard și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Așezați o frunză de collard pe o suprafață plană și adăugați 1/4 cană de orez murdar în centru. Îndoiți ambele părți în centru și partea superioară și inferioară peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Rotiți într-un cilindru și repetați cu frunzele rămase. Dacă există frunze rămase, le puteți tăia și adăuga la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se toarnă un strat de sos de 1/2 inci într-o farfurie de caserolă de 13 x 9 inci. Aranjați rulourile de guler, coaseți părțile laterale în jos, deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Se toarnă sosul rămas peste colierele umplute și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Galben strălucitor, cu o margine verzui. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.