Orez "Murdar" Crocant
Crisp" murdar " orez este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână orez, ulei de salată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Orez Murdar, Orez Nu Atât De Murdar, și Orez Murdar.
Instrucțiuni
Se toarnă orezul într-o strecurătoare fină și se clătește bine cu apă rece. Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți la fierbere bulionul și 1 linguriță de amestec de condimente Cajun. Se amestecă orezul; când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți până când orezul este abia fraged pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare peste un castron și se scurge bine; rezervați bulion pentru alte utilizări sau aruncați.
Se amestecă 1 linguriță amestec de condimente Cajun cu orez.
Frecați 2 tigăi de copt (fiecare 10 pe 15 in.) uniform cu ulei. Împărțiți orezul în mod egal între tigăi și întindeți-l într-un strat nivelat.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când orezul este ușor prăjit și crocant pentru a mușca, 10 până la 13 minute, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească în tigaie aproximativ 10 minute. Orezul se poate înmuia când se răcește; dacă da, reveniți la cuptor și amestecați ocazional până când boabele sunt din nou crocante pentru a mușca.
Se toarnă orezul într-un castron de servire.
Adăugați mai mult amestec de condimente Cajun și sare după gust.
Serviți sau păstrați etanș până la 2 săptămâni.