Orez Mexican De Foc

Orezul de foc Mexican este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de cârnați de mic dejun de porc măcinat, apă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Sosul fierbinte Mexican al lui Ron ' s Afterburner – aprinde-ți papilele gustative pe foc, Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți cârnații până se rumenesc uniform.
Într-un vas mediu de copt, amestecați orezul fiert, cârnații fierți, sosul picant și smântâna. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este bule.