Orez Mexican De Foc

Orez Mexican De Foc
Orezul de foc Mexican este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de cârnați de mic dejun de porc măcinat, apă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Sosul fierbinte Mexican al lui Ron ' s Afterburner – aprinde-ți papilele gustative pe foc, Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți cârnații până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un vas mediu de copt, amestecați orezul fiert, cârnații fierți, sosul picant și smântâna. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Orez FiertOrez Fiert
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista