Orez lipicios cu cârnați chinezi

Orez lipicios cu cârnați chinezi
Orezul lipicios cu cârnați chinezi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, bulion de pui, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prepeliță întreagă cu orez lipicios cu cârnați chinezi, Orez lipicios cu cârnați chinezi și scoici uscate, și Găluște De Orez Lipicioase Chinezești (Zongzi).

Instrucțiuni

1
Acoperiți orezul cu apă rece cu 1 inch într-un castron mare și înmuiați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge într-o sită și se clătește bine sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Înmuiați ciupercile în apă caldă 30 de minute, apoi scurgeți, stoarceți excesul de lichid înapoi în castron și aruncați lichidul. Clătiți ciupercile pentru a îndepărta orice nisip, apoi aruncați tulpinile și tocați grosolan capacele. Cârnați de 3 sferturi pe lungime și tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți un wok la foc mare până când fumați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați ulei de arahide și căldură, învârtindu-se în wok, până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați ghimbir și scallion și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
GhimbirGhimbir
7
Adăugați cârnați și prăjiți 1 minut, apoi adăugați ciuperci și prăjiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
8
Adăugați castane și amestecați 1 minut. Se amestecă vinul de orez, sosul de soia, sosul de stridii, uleiul de susan, sarea și piperul alb și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Piper AlbPiper Alb
Ulei De SusanUlei De Susan
CastaneCastane
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
SareSare
9
Adăugați orezul scurs și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
10
Transferați amestecul într-o oală grea de 4 până la 6 litri și adăugați bulion (bulionul nu va acoperi complet orezul). Se aduce la foc mic, se amestecă o dată, apoi se reduce focul la minim. Acoperiți și gătiți încă 25 de minute, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă de jos pentru a distribui ingredientele și se lasă să stea, acoperit, cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
* Disponibil pe piețele asiatice și produsele alimentare Kam Man (212-571-0330).
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista