Orez Jollof cu pui

Orez Jollof cu pui
Orezul Jollof cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 785 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.42 pe portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 769 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cub de pui, ulei de floarea soarelui, roșii de prune g cans și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez Jollof cu pui din Ghana, Orez Vegan Jollof, și Cum se face orez Jollof de petrecere.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mare, apoi adăugați carnea și prăjiți aproximativ 5 minute până devin aurii peste tot. Ridicați din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați restul de ulei în tigaie și prăjiți ceapa până se înmoaie, dar nu aurie, aproximativ 5 minute. În timp ce ceapa se gătește, faceți baza de ghimbir și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți usturoiul, roșiile, ghimbirul și ardeiul iute într-un robot de bucătărie sau blender și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați Roșia pură în ceapă, prăjiți încă 2 minute, apoi adăugați amestecul de ghimbir și ardei iute. Se sfărâmă în cubul de stoc, se amestecă apoi se toarnă 600 ml apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Adăugați puiul, aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Puneți orezul într-un castron mare, acoperiți cu apă rece și folosiți-vă mâinile pentru a spăla boabele. Scoateți apa, apoi repetați de două ori până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați orezul în tigaie, reduceți focul la foc mic, apoi acoperiți cu folie și un capac (astfel încât să nu poată scăpa abur) și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți capacul (orezul nu va fi gătit încă), apoi împrăștiați ardeii și okra peste orez. Re-acoperiți și gătiți timp de 10 minute până când legumele se înmoaie și orezul se înmoaie. Chiar înainte de servire, amestecați legumele și împrăștiați peste coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
BameBame
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru orezul Jollof. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este Radley & Finch the Profs Pinotage. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista