Orez Jamaican și mazăre
Orez Jamaican și mazăre necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 413 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Dacă aveți cimbru, orez, piper Scotch bonnet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Orez Jamaican Și Mazăre, Orez Jamaican și mazăre, și Orez Jamaican și mazăre.
Instrucțiuni
Puneți fasolea și usturoiul într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore. Când fasolea este fragedă, amestecați laptele de nucă de cocos, ceapa verde, capota Scotch și cimbru și creșteți căldura la fierbere. Se amestecă orezul, se adaugă puțină sare și piper, se acoperă oala și se gătește până când orezul este fraged și a absorbit cea mai mare parte a lichidului.
Transferați într-un castron mare de servire, gustați pentru condimente, adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar, și garnisiți cu ceapă verde feliată.