Orez interzis cu creveți
Orezul interzis cu creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 336 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de ghimbir de soia cu orez interzis, Orez negru interzis cu creveți, piersici și mazăre, și Orez Interzis Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți orez: clătiți orezul sub apă rece până când apa curge limpede.
Așezați orezul într-o oală mare cu 3 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere. Când apa fierbe, îndepărtați orice spumă care s-a ridicat până la vârf. Întoarceți focul la minim, acoperiți parțial orezul și gătiți până când lichidul este absorbit, aproximativ 35 de minute. Luați orezul de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Faceți sos: într-un castron mediu, amestecați usturoiul, chilisul, ghimbirul, sosul de pește, sucul de lămâie, apa și zahărul.
Gatiti crevetii: umpleti o oala cam la jumatate cu apa si adaugati suc de lamaie si 1 lingurita de sare. Aduceți apa la foc mic.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Pune deoparte.
Braconați creveții în apă clocotită până când sunt gătite, aproximativ 3-4 minute. Transferați imediat în baia de gheață, lăsați să se răcească aproximativ un minut, apoi scurgeți.
Într-un castron mare, combinați orezul fiert, creveții și sosul. Aruncați ușor pentru a acoperi.