Orez de iasomie cu roșii și cornichoni
Orezul de iasomie cu roșii și cornichoni este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cornichons, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz, Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz, și Orez Galben De Iasomie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, albiți mazărea până când este crocantă; folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Adăugați orezul în apa clocotită și gătiți, amestecând de câteva ori, până când este fraged, 15 minute.
Se scurge și se clătește sub apă rece; întindeți orezul pe o foaie de copt și lăsați să se usuce timp de 5 minute.
Între timp, într-un castron mare de servire, bateți uleiul cu oțetul.
Tăiați mazărea în bucăți de 1/2 inch și adăugați-le la pansament împreună cu orezul, roșiile cherry, cornichonii și busuiocul. Aruncați bine, condimentați cu sare și piper și serviți.