Coacerea orezului cu fasole neagră durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 432 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, amestec de orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Fasole Neagră Nacho Coace, Burrito De Fasole Neagră Coace, și Fasole neagră și Quinoan Enchilada coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, călește ciupercile, ceapa și ardeii în ulei până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul, fasolea, smântâna, 1 cană de brânză, porumb, mazăre, condimente italiene, sare și piper. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat