Coacerea orezului cu fasole neagră durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 432 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, amestec de orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Fasole Neagră Nacho Coace, Burrito De Fasole Neagră Coace, și Fasole neagră și Quinoan Enchilada coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, călește ciupercile, ceapa și ardeii în ulei până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați puiul, fasolea, smântâna, 1 cană de brânză, porumb, mazăre, condimente italiene, sare și piper. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat