Orez De Caju

Orez De Caju
Orezul de caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți caju, apă, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Orez De Caju, Orez De Caju, și Orez De Lămâie-Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, orezul și sarea într-o cratiță mică; acoperiți. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă ceapa verde și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CajuCaju
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista