Orez De Caju

Orez De Caju
Orezul de caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți caju, apă, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Orez De Caju, Orez De Caju, și Orez De Lămâie-Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, orezul și sarea într-o cratiță mică; acoperiți. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă ceapa verde și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CajuCaju

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista