Orez Curry Vegan
Orezul curry Vegan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Un amestec de sos de soia, pudră de chili, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. 109 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Dovleac Curry cu nucă de cocos cu orez cu scorțișoară {vegan}, Plăcintă cu dovleac vegan curry (Vegan și fără Gluten), și Plăcintă Cu Oală Vegană Cu Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mic. Transpirați usturoiul; când usturoiul devine aromat, amestecați încet piperul, chimenul, pudra de curry și pudra de chili. Când condimentele încep să se prăjească și să devină parfumate, amestecați cubul de bulion și puțină apă.
Creșteți căldura la mare și adăugați restul de apă și sosul de soia. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, amestecați orezul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.