Orez curry cu creveți
Orezul curry cu creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, creveți, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Orez curry cu creveți, Mese Simple: Creveți Curry cu orez brun, și Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și curry și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 2 minute.
Adăugați orezul, 2 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Condimentați creveții cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și cuibăriți-i în orezul parțial gătit. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt opaci pe tot parcursul, 4 până la 5 minute. Îndoiți busuiocul și serviți.