Orez cu unt și salvie
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul cu unt și salvie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână orez, salvie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Unt rumenit și orez salvie, Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați orez; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 19 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, 5 minute.
În timp ce orezul stă, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați salvie și usturoi; sotati 1-2 minute sau până când usturoiul este auriu.
Adăugați amestecul de usturoi și oțetul la orez; aruncați bine.