Orez porumbel mazăre (Arroz de Gandules) este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Rețete similare includ Arroz Con Gandules (orez și mazăre porumbel), Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel).
Instrucțiuni
1
Puneți mazărea porumbelului și frunzele de dafin într-o oală mare, acoperiți cu 3 litri de apă rece și așezați la foc mediu. Acoperiți și gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Verificați periodic apa; adăugați mai mult, F necesar, pentru a menține mazărea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Porumbel
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Scurgeți mazărea porumbelului și rezervați 4 căni din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Porumbel
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Înveliți un cuptor olandez mare sau alt vas rezistent la cuptor cu uleiul achiote și puneți-l la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ceapa, usturoiul și ardeii. Gatiti, amestecand, timp de 10 minute, pana cand legumele s-au inmuiat, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Annatto
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Se toarnă bulionul de pui și se continuă fierberea până când lichidul se evaporă. Se amestecă chimenul, coriandrul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Se amestecă orezul și mazărea porumbelului rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Porumbel
Mazăre Goya®
7
Se toarnă în cele 4 căni rezervate de lichid de gătit mazăre porumbel, suc de lămâie și sare; amestecați totul împreună. Acoperiți și coaceți timp de 20 până la 30 de minute, până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Porumbel
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru a face uleiul achiote, turnați uleiul și semințele achiote într-o oală sau tigaie. Gătiti la foc mediu-mic timp de 5 până la 10 minute; uleiul va fi roșiatic-portocaliu din achiote. Se strecoară uleiul, se aruncă semințele achiote și se lasă deoparte să se răcească.