Orez Cu Lămâie-Mărar

Orez Cu Lămâie-Mărar
Orezul cu lămâie-mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de coajă de lămâie, cățel de usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Orez grecesc cu lămâie și mărar cu Feta (aragaz pentru orez), Orez Cu Lămâie-Mărar, și Salată de orez cu lămâie, mărar și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți ușor cățelul de usturoi folosind partea plată a unui cuțit. Se amestecă usturoiul, bulionul, untul și sarea într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă orezul; reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, 20 de minute sau până când amestecul de bulion este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
UntUnt
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Scoateți și aruncați usturoiul; se amestecă coaja de lămâie și mărarul, folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
MărarMărar
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista