Orez Cu Lămâie Cu Ierburi
Orezul cu lămâie cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 135 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Orez Cu Ierburi, Orez Cu Ierburi, și orez cu lămâie | cum se face orez cu lămâie / orez ușor s.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o caserolă.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul, frunza de dafin și coaja de lămâie și gătiți, amestecând, până când orezul este bine acoperit.
Adăugați bulionul, vinul, sucul de lămâie și sarea și dați la fiert. Acoperiți și coaceți la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, sau până când orezul este fraged și a absorbit lichidul. Pufați cu o furculiță și aruncați frunza de dafin. Se amestecă tarhonul și se servește.