Orez cu fenicul și stafide aurii

Orez cu fenicul și stafide aurii
Orezul cu fenicul și stafidele aurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 371 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, stafide medii, aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de curcan umplut cu cârnați, fenicul și stafide aurii, Pâine de porumb cu semințe de fenicul, afine uscate și stafide aurii, și Orez Chardonnay cu stafide aurii.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si feniculul cu stafide, seminte de fenicul, 1 lingurita sare si 1/4 lingurita piper in ulei intr-o cratita grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
StafideStafide
FeniculFenicul
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere viguroasă. Acoperiți bine și gătiți la foc mic, netulburat, până când apa este absorbită, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se ia de pe foc.
5
Scoateți capacul și puneți un prosop de bucătărie curat peste tigaie, apoi înlocuiți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 10 minute, apoi pufați cu o furculiță.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista