Orez cu Edamame și verdeață de mare
Orezul cu Edamame și verde de mare este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de susan, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Edamame cu sfeclă și verdeață, Orez Negru Cu Edamame, și Boluri De Orez Edamame.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o oală cu capac; acoperiți cu apă la 1 inch deasupra orezului. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Înmuiați ciupercile shiitake în apă fierbinte. Într-un alt castron, acoperiți algele cu apă caldă și înmuiați. Când ciupercile sunt moi, scurgeți și rezervați apă de ciuperci. Tăiați aproximativ shiitakes și alge marine și adăugați apă rezervată de ciuperci la orez.
Adăugați shiitakes, alge marine, ceapă, semințe de susan, ulei de susan, sos de soia și edamame la orez; continuați să gătiți până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită (aproximativ 15 minute), amestecând ocazional (nu doriți să fie supă sau uscată). Gustați și adăugați ulei de susan suplimentar și sos de soia, dacă este necesar.
Garnisiți cu semințe de susan prăjite, dacă doriți.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.