Orez cu dovlecei de vară
Orezul cu dovlecei de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de bulion de legume, morcovi, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Squash de vară și orez verde, Squash de vară și Gratin de orez, și Squash de vară ras cu flori de Squash.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți morcovii și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă bulionul, orezul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 13 minute.
Se amestecă dovleceii galbeni și dovleceii. Acoperiți și fierbeți 6-10 minute mai mult sau până când orezul și legumele sunt fragede.