Orez Cu Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați orezul cu ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 12. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 303 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de bulion de pui, ciuperci shiitake, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Orez Sălbatic Cu Ciuperci, Orez Sălbatic Cu Ciuperci, și Orez Sălbatic Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de unt și 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează până se rumenesc.
Într-o cratiță medie se încălzește untul rămas și uleiul la foc mediu, se adaugă ceapa și se fierbe până se înmoaie.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul și uleiul.
Adăugați 6 căni de bulion, 1 linguriță de sare și pudra de porcini, dați la fiert, acoperiți, coborâți focul și gătiți până când tot lichidul este absorbit. Îndoiți amestecul de ciuperci, mai mult stoc, dacă este necesar, și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti sa se incalzeasca, aproximativ 5 minute.