Orez cu brânză de 15 Minute cu șuncă și Broccoli

Orez cu brânză de 15 Minute cu șuncă și Broccoli
Orezul cu brânză de 15 Minute cu șuncă și Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, șuncă oscar mayer, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Orez De Dovlecei Cu Brânză De 5 Minute, Orez Mexican Cu Brânză De 10 Minute, și Velveeta cca 20 de minute Cheesy Chili 'N Rice Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți șuncă, broccoli și apă la fiert în tigaie mare la foc mediu-mare; acoperi. Gatiti la foc mediu 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați orez și VELVEETA; se amestecă bine. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 7 min.
4
Se amestecă până se topește VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista