Orez cu bijuterii cu fructe uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de orez basmati, afine, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez interzis cu bijuterii cu fistic, rodie și fructe uscate, Salată De Fructe Cu Bijuterii, și Brie cu compot de fructe cu bijuterii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți orezul în mai multe schimbări de apă rece într-un castron mare până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o sită mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Aduceți apa și sarea la fiert într-o oală grea de 6 litri, apoi adăugați orez și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, la 5 minute de la momentul în care apa revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți orezul în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
5
Aruncați împreună fructele uscate într-un castron. Topiți 6 linguri de unt cu cardamom și piper în oală curățată și uscată, amestecând pentru a combina, apoi stratificați alternativ orezul și fructele uscate peste el, începând și terminând cu orez și îngrămădind lejer. Faceți 5 sau 6 găuri în orez până la fundul oalei cu mânerul rotund al unei linguri de lemn, apoi acoperiți oala cu un prosop de bucătărie și un capac greu. Îndoiți marginile prosopului peste capac (pentru a împiedica arderea prosopului) și gătiți orezul la foc moderat, netulburat, până se înmoaie și se formează o crustă pe fund, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Unt
Piper
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Lingura De Lemn
Bol
Grăsime De Porc înapoi
6
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea, bine acoperit și netulburat, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
7
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică la foc moderat și gătiți fisticul, amestecând, până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Puneți orezul liber pe un platou, apoi rupeți crusta în bucăți de 1 inch și împrăștiați peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Orez
9
Se presară cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
1
* Orezul poate fi prefiert și scurs cu 4 ore înainte și transferat într-un castron. Păstrați, acoperit cu un prosop de bucătărie umezit, la temperatura camerei.* Orezul poate rezista la căldură până la 1 oră.• Dacă nu aveți timp, puteți sări peste lăsarea orezului să stea după gătit: puneți orezul liber pe un platou și apoi înmuiați fundul oalei într-un castron mare cu apă rece timp de 30 de secunde pentru a slăbi crusta.