Orez Caș (Dahiwale Chawal)
Orez caș (Dahiwale Chawal) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 14 porții. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 163 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de mango, sare, ghee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați orez caș , cum se face orez caș (orez cu iaurt), Rice pakora / chawal ke pakore, și Sama ke chawal ki tikki | cotlet de orez Samvat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul în 2 schimbări de apă rece; scurgere. Aduceți orezul și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați ulei și sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță. Puneți orezul într-un castron mare; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați iaurt, mango, zară și cilantro; amestecați ușor.
Încălziți ghee într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați semințe de muștar; gătiți 3 minute sau până când semințele încep să apară.
Adăugați ingredientele rămase; gatiti 2 minute sau pana cand este parfumat.
Se toarnă peste amestecul de orez. Aruncați chiles, dacă doriți.