Rețeta orez brun și fasole cu ghimbir Chile Salsan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 567 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați brânză cotija, sare kosher, orez brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Ouă prăjite cu orez brun brânzos, fasole și Salsa, Tigaie orez brun și fasole cu Salsa de roșii Heirloom, și Fasole verde murată cu ghimbir și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/4 de ceapă și gătiți,amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Adăugați2 căni de apă și condimentați cu sare. Aduceți laun fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătițipână când orezul este doar fraged, 40-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute. Puf de orez cu o furculiță. Ori in1 / 4 cana coriandru; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz
Orez
7
În timp ce orezul se gătește, căldura rămâne1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați 2/3 din ceapa rămasă.Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa areînmuiată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați coriandru și chimen; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Chimen
10
Adăugați fasole și bulion; se condimentează cu sareși piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe,ocazional zdrobind fasolea, până se îngroașă,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Fasole
Bulion
11
Ardei iute, usturoi, ghimbir,coajă de tei, suc de lămâie și ceapă rămasă într-un blenderpână se formează un sos gros. Condimentează salsacu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Sos
Sare
12
Serviți orezul cu fasole; acoperiți cu salsa,avocado, brânză, 1/4 cană de coriandru și limewedges.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.