Orez brun rapid și pilaf de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână țelină, orez brun instant, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pilaf De Ciuperci De Orez Brun, Orez Brun-Pilaf De Ciuperci, și Pilaf Rapid De Orz Cu Ciuperci Ww.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cratiță medie pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 3 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ciuperci; gatiti 3 min. sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați bulion; se amestecă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă orezul; acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 5 min.