Orez Basmati cu Cardamom negru și var

Orez Basmati cu Cardamom negru și var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul Basmati cu Cardamom negru și var. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 372 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Serious Eats are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, suc de lime, orez cu granulație lungă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pilau de orez de pui și Basmati cu șofran, spanac și Cardamom, Boluri picante de curry de pui cu nucă de cocos cu orez basmati cardamom, și Cilantro-Lime Orez Basmati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare pe mediu-mare, apoi adăugați uleiul. Când începe să strălucească, adăugați ardeii iute și păstăile de cardamom negru și amestecați constant până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cardamom NegruCardamom Negru
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați orezul și amestecați astfel încât uleiul să acopere fiecare bob. Răzuiți frecvent fundul tigaiei pentru a preveni lipirea, deoarece orezul va degaja mult amidon. Când marginile boabelor au devenit translucide și centrele sunt albe lăptoase, adăugați apa, aduceți la fierbere și acoperiți, reducând căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
După 25 de minute, lăsați capacul și verificați orezul. În funcție de suculența cepei și de setea orezului, poate fi necesar să adăugați puțină apă sau să lăsați un exces să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați sare după gust, slăbiți orezul blocat din fundul tigaiei și adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați orezul să se răcească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista