Oregon Muffuletta

Oregon Muffuletta
Oregon Muffuletta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ulei vegetal, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Torturi De Somon Din Oregon, Ton Oregon Se Topește, și Ton Oregon Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente; se răcește cel puțin 8 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a pâinii; goliți jumătatea inferioară, lăsând un 1-in. coajă. (Aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Scurgeți 1/4 cană lichid din amestecul de fructe; periați în interiorul cojii de pâine. În partea de jos a coajă de pâine, strat jumătate din sunca, 1-1/4 cani amestec de fructe, brânză, amestec de fructe rămase și restul de șuncă. Înlocuiți blatul de pâine și înfășurați bine cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire.
5
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Optzeci și patru Albarino cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Optzeci Și Patru Albarino
Optzeci Și Patru Albarino
"Închide ochii și aromele și aromele acestui vin te duc într-o livadă însorită de citrice în floare. În pahar se află un amestec luminos și suculent de floare de lămâie, caise, caprifoi, coajă de portocală, papaya și o notă plăcută de mineralitate umedă de ardezie."- Elias Fernandez, Vinificator
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista