Oregano-pui de lamaie necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 306 calorii, 48G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 2.24 pe portie. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, miere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Oregano-Pui De Lamaie, Pui la gratar cu lamaie si Oregano, și Pui la gratar cu lamaie si Oregano.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Puneți jumătățile de piept de pui în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Bateți sucul de lămâie, mierea, uleiul de măsline, usturoiul și oregano împreună într-un bol și turnați amestecul peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior, sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 45 de minute. Ungeți puiul cu sucuri de tigaie la fiecare 15 minute în timp ce coaceți.