Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion

Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion
Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 606 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați paste orecchiette, sare și piper, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion, Linguine cu sos de Scallion și creveți sote, și Orecchiette Cu Napi Și Verdele Lor.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți orecchiette până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Între timp, într-o cratiță medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați scallionii tăiați felii și usturoiul și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați vinul alb și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Adăugați 1/2 cană de apă și curățați amestecul într-un blender până se omogenizează. Condimentează sosul de scallion cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Ștergeți vasul pentru paste și încălziți uleiul de măsline în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați rucola și smogul elvețian; gatiti la foc mare pana se ofileste, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
9
Adăugați pastele, sosul de scallion și apa de gătit rezervată pentru paste și fierbeți, aruncând și amestecând, până când sosul este gros, aproximativ 3 minute. Se amestecă mascarpone, se condimentează pastele cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MascarponeMascarpone
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista