Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion
Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 606 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați paste orecchiette, sare și piper, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion, Linguine cu sos de Scallion și creveți sote, și Orecchiette Cu Napi Și Verdele Lor.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți orecchiette până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit.
Între timp, într-o cratiță medie, topiți untul.
Adăugați scallionii tăiați felii și usturoiul și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul alb și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă și curățați amestecul într-un blender până se omogenizează. Condimentează sosul de scallion cu sare și piper.
Ștergeți vasul pentru paste și încălziți uleiul de măsline în el.
Adăugați rucola și smogul elvețian; gatiti la foc mare pana se ofileste, 5 minute.
Adăugați pastele, sosul de scallion și apa de gătit rezervată pentru paste și fierbeți, aruncând și amestecând, până când sosul este gros, aproximativ 3 minute. Se amestecă mascarpone, se condimentează pastele cu sare și piper și se servește.