Orecchiette cu varză de Bruxelles și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu varză de Bruxelles și slănină. Această rețetă face 6 porții cu 500 de calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, piper, slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită, Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune, și Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 8 minute, sau până când sunt parfumate.
Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați-le grosolan.
Într-o cratiță mică, fierbeți bulionul de pui până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute; păstrați cald.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați varza de Bruxelles, acoperiți și gătiți până când este crocantă, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați varza de Bruxelles și uscați-le. Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați orecchiette și gătiți până la al dente, 12 până la 15 minute; scurgere.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați untul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc și nuci, aproximativ 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și alunele și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Adăugați orecchiette împreună cu bulionul de pui redus și fierbeți, amestecând, până când sosul este ușor absorbit, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză Parmigiano, se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare de servire.
Se ornează cu slănina și restul de 1/2 cană de brânză și se servește.