Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Broccoli Rabe

Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Broccoli Rabe
Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână orecchiette, semințe de dovleac, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe), și Orecchiette Cu Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aruncați dovleacul cu ulei de măsline și sare și puneți-l într-un singur strat pe o tavă de foi și coaceți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DovleacDovleac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Puneți un castron cu apă cu gheață bine sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Aruncați broccoli rabe în oala cu apă clocotită, rotiți-o, scoateți-o din apă și scufundați-vă imediat în apa sărată cu gheață. Rezervați apa clocotită în care să gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
ApăApă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scoateți broccoli rabe din apa cu gheață, stoarceți excesul de apă și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
ApăApă
8
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați pancetta și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți pancetta până se rumenesc și sunt crocante. Când pancetta este maro și crocantă, adăugați dovlecelul prăjit și aproximativ 3/4 cană din apa de gătit broccoli rabe. Se fierbe până când apa se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați orecchiette în apa rezervată de broccoli rabe și gătiți până când pastele sunt al dente, cu aproximativ 1 minut mai puțin decât spune timpul de gătit pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
OrecchietteOrecchiette
PastePaste
ApăApă
10
Scoateți pastele din apă și adăugați-le în tigaie cu pancetta și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Suc De FructeSuc De Fructe
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați broccoli rabe și aproximativ 1/2 cană din apa de gătit pentru paste. Gatiti pana cand apa s-a evaporat si sosul se agata de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
PastePaste
SosSos
ApăApă
12
Stropiți cu ulei de măsline și presărați Parmigiana rasă. Aruncați sau amestecați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Împărțiți pastele între 2 feluri de mâncare, presărați cu puțin mai mult parm ras și acoperiți cu semințe de dovleac verde prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
PastePaste
14
Delicioso!!

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista